21. septembra, u okviru Vision Voyage Morocco sprovedena je akcija „Doručak sa Predsednikom“. Učesnicima akcije je predstavljena jedinstvena mogućnost da u neformalnom okruženju provedu vreme sa Predsednikom Međunarodne Kompanije Vision International People Group, Dmitrijem Burjakom.

Novine „President“ pogledati preuzeti

Gostima je, takođe, predstavljen novi ekskluzivni čaj BREAKFAST WITH THE PRESIDENT.


LEGENDA OOLONG

Sama reи „oolong“ u prevodu sa kineskog znaиi „crni zmaj“. Ako uzmemo u obzir da su u istoиnoj mitologiji zmajevi mudra biжa, ponosna i praviиna, naziv samog иaja zauzima visoko mesto.

Istorija ovih иajeva traje sto godina. Upravo ove sorte su se koristile u kineskoj ceremniji gongfu cha, иiji se naziv prevodi kao „viљe majstorstvo u spravljanju иaja“.


Kao i svaki cenjeni napitak, oolong ima legendu, po kojoj se zasluge za pojavu ovog иaja pripisuju nekakvom seljaku sa imenom Su Lun, koji je naљao napuљteni hram.

Oronulost ovo svetog hrama ga je naljutila i on je poиeo da ga sreрuje. U centru svetiliљta se nalazila statua boginje milosrрa, Guanjin.

Kao nagradu za njegov trud, boginja mu se javila u snu i pokazala иajni grm, ispriиavљi kako da napravi napitak.ČAJ BREAKFAST WITH THE PRESIDENT
  • specijalne tehnologije proizvodnje;
  • ekskluzivno savremeno pakovanje; 
  • svilene vrećice za čaj, hermetički zatvorene;
  • gvozdena kutija da bi se očuvala sva korisna i ukusna svojstva čaja; 
  • posebna formula čaja, ručno sakupljani sastojci premijum klase.
Sastav: čaj oolong, listovi nane, kora pomorandže, komadići cimeta, latice šafranike, eterično ulje nane, komadići vanile.Ekskluzivni poklon učesnicima Vision Voyage 2014 – parfem „Maroc №14”.
Fotoizveštaj sa akcije „Doručak sa Predsednikom“ u Maroku.


Can Tho, Vietnam
Takođe, 21. septembra, akcija je održana u svim TK i predstavništvima Vision.

Tog dana se, Predsednik međunarodne kompanije Vision International People Group, Dmitrij Burjak, svojom poslanicom obratio učesnicima akcije.


Svim učesnicima događaja je predložen zdrav doručak i pokloni. Samo učesnici akcije su pre svih mogli da degustiraju i kupe ekskluzivni čaj „Breakfast with the President”. Svi distributeri Rusije, ZND-a i Evrope su 21. septembra mogli da učestvuju u dobrotvornoj akciji: kupovinom šolja „Čaj Breakfast with the President” je dat prilog podršci stvaralaštva vaspitanika dečijih domova.

Distributeri Vijetnama su mogli da dobiju šolju-čajnik „Breakfast with the President”. Učenici akcije su prvi saznali o glavnim novostima Kompanije, dobili informaciju o novim proizvodima, o upravljanju kvalitetom života i o novim mogućnostima biznisa. Za akciju će biti spremljen nov prezentacioni video material.