• 5
О коmpaniji
Vision danas Predsednik Filozofija kompanije Novine Istorija Kompanije

Sada GOS EU ima odlične vesti za VISION distributere!!!


1. BESPLATNO
Sve porudžbine koje su u iznosu od preko 549 Eur u EU biće vam isporučene BESPLATNO za samo 2 dana! Napravite individualnu ili grupnu porudžbinu (sa drugim distributerima) u visini od 550 Eur i više; navedite jednu adresu, i svima će biti besplatna dostava.

2. BRZO
Sve porudžbine preko 239 Eur u EU će biti poslate ekspres poštom i biće na vašoj adresi za samo 2 dana! Više ne morate da čekate.

3. LAKO SE PRONALAZI
Parcel Tracking System - unesite Parcel broj i dobićete detalje o vašoj isporuci. Nema potrebe da zovete Customer Service, dobićete informaciju na vašem računaru, mobilnom telefonu ili prenosivom uređaju. Sve što treba da uradite je da unesete broj i dobićete, u roku od nekoliko minuta, odgovor na vašem maternjem jeziku, koji će sadržati tačan status vaše isporuke.

4. PARTNER PRIZNAT U SVETU
Vision paket će isporučivati lider na svetskom tržištu u oblasti međunarodnog biznisa - DHL Express.  Ova kompanija isporučuje robu na 120 000 destinacija u više od 220 zemalja i teritorija i ima više od 840 miliona isporuka svake godine.  Sad imamo pouzdanog partnera.