Authorization


Please authorize:
Login:
Password:

Forgot your password?

O projektu

Sagradili smo nov OrgaNice Centar, da bi vam obezbedili posebne prednosti. Osmislili smo svaki detalj da biste se ovde osećali komforno kao ko kuće. Svoj biznis možete da razvijate u prijatnoj i mirnoj stmosferi OrgaNice Centra — ovde su prijatelji u vašem okruženju, profesionalni personal i dobri ljudi. Ulažemo sve snage u procvat vašeg biznisa, jer je naš cilj — vaša sreća!

О nama

Dobar položaj

Centar se nalazi u najboljem delu grada

Jednostavna dostava

Preuzmite svoju porudžbinu u Centru

Prijateljski raspoložen tim

Kvalifikovani i svrsishodni saradnici su uvek spremni da vas podrže

Najnovije tehnologije

Tablet iPad računari, proizvodi MacBook, 3D-projektori, na zidovima ekrani: sve za komforan rad

Uspešni sastanci

Jedna velika sala za konferencije kapaciteta 35 ljudi i komforna zona za lične susrete

Bogat enterijer

Dizajn enterijera je osmišljen do najmanjih detalja

Odgovorno smo birali region za otvaranje centra, uzimajući u obzir razne demografske faktore, dali smo prednost regionu sa odličnim vezama gradskog transporta i zonama za pešake. Firme koje se nalaze u blizini našeg Centra odgovaraju visokom nivou naše Kompanije: ovde nećete videti nijednu prodavnicu sa jeftinim proizvodima. U ovom prestižnom rejonu je velika površina za parking. Pobrinuli smo se i da se nov OrgaNice Centar lako primeti, budući da se logo naše kompanije vidi iz 3 različita ugla.

Događaji

Sastanci — najefikasnija strategija biznisa koja vam omogućava da nađete partnere, da sprovodite prezentacije o proizvodima i da se dogovarate. Nov OrgaNice Centar sadrži sve što je neophodno za održavanje vaših sastanaka sa klijentima. U online režimu možete da rezervišete vreme za sastanke ili da pratite raspored događaja koji vas interesuju.

KALENDAR DOGAĐAJA
U kalendaru događaja, možete se upoznati sa planiranim događajima u centru za distributere. Možete napisati molbu za organizaciju sopstvenog događaja, popunivši obrazac u donjem delu na stranici sajta.

Vaš Centar

Uslovi za otvaranje OrgaNice Centra u vašem gradu.

Da li želite da se OrgaNice Centar otvori u vašem gradu? Sve je u vašim rukama! Da li u vašem regionu, oblasti ili gradu radi najmanje 1000 distribuetra? Onda će se novi Centar otvoriti upravo kod vas! Nama je važno da vaš biznis cveta i da se razvija, i zato mi činimo sve da vas podržimo i motiviramo na dalje uspehe!


Kontakti

Adresa Centara OrgaNice

Centar OrgaNice u Njižnjem Novgorodu
Adresa: 603000, Njižnjiy Novgorod, ul. Bolshaya Pokrovskaya 32
Telefon: 8 (831) 430-04-54
E-mail: nijniy.novgorod@organice.co

Radno vreme:
Utorak — petak od 10:00 do 21:00
Subota, nedelja od 12:00 do 21:00
Ponedeljak — neradan dan

Name
Email Address
Message
Anti-bot protection
CAPTCHA
Please type symbols you see on the picture