VIP-FORUM MOSKVA-HANOJ

8-9

novembra

MOSKVA

21-22

novembra

HANOJ

8-9. novembra u Moskvi i 21-22. novembra u Hanoju će se održati veliki događaji koji će objediniti distributere Vision radi obuke, motivacije i dobijanja nove informacije. Prvi korak ka Predsednikovoj Gardi kompanije Vision — kvalifikacija VIP. Samo Lideri Kompanije že se u novembru okupiti na VIP-Forumu u Moskvi i Hanoju.

Učesnicima VIP-Foruma će se obratiti top-lideri Kompanije, Rukovodilac Bloka za razvoj Vision, Predsednik Dobrotvornog fonda MISSIA, Margarita Burjak i Predsednik kompanije VISION INTERNATIONAL PEOPLE GROUP, DMITRIJ BURJAK.

Dmitrij Burjak
Predsednik kompanije VISION

Margarita Burjak
Rukovodilac Bloka za razvoj Vision,
Predsednik Dobrotvornog fonda MISSIA
 

KVALIFIKACIJA ZA UČEŠĆE U DOGAĐAJU

  • Ostvariti kvalifikaciju VIP u septembru ILI oktobru 2014. godine.
KVALIFIKACIJA ZA MESTA U PRIVILEGOVANIM SEKTORIMA

GALA — imati VIP 4S i višu kvalifikaciju u septembru i oktobru
VIP 3 STARS — imati VIP 3S i višu kvalifikaciju u septembru i oktobru ili ući u Klub Milionera Vision po rezultatima oktobra.
VIP 2 STARS — imati VIP 2S i višu kvalifikaciju u septembru i oktobru.
VIP 1 STARS — imati VIP 1S i višu kvalifikaciju u septembru i oktobru.

U modernim, svetlim i prostranim prostorijama Kongress-Parka, učesnike VIP-Foruma čeka mnogo mogućnosti kako bi korisno i prijatno proveli vreme u pauzama radnog programa događaja:

  • Zona dobrodošlice INFO DESK, gde možete dobiti odgovore na pitanja u vezi sa organizacionim delom događaja
  • Pult IZDAVANJE POKLONA učesnicima događaja: funkcionalni i aktuelni set za konferencije će se svakom učesniku dati na poklon 
  • VISIONSHOP - mesto PRODAJE SUVENIRA od Kompanije, gde možete kupiti suvenire sa Bio-In simbolikom, ekskluzivne poklone za Novu godinu za sebi bliske ljude i specijalno izdanje časopisa Vision Planet Morocco 
  • Prostor za fotografisanje sa omiljenim herojima ZooKids 
  • Banket na kome Vam predlažemo ukusni ručak u restoranu hotela Radisson – cena ručka je UKLJUČENA u cenu karte za VIP-Forum
EKSKLUZIVNE MOGUĆNOSTI UČESNIKA VIP FORUMA U MOSKVI I HANOJU U VEZI SA KUPOVINOM PROGRAMA Bio-In

Učesnici VIP-Foruma će dobiti ekskluzivnu mogućnost da kupe program BIO-IN 2 meseca pre zvaničnog starta prodaje.

Samo 8-9. novembra u Moskvi i 21-22. novembra u Hanoju specijalno za učesnike događaja će biti napravljena posebna atmosfera naučne laboratorije DEM4.

Ovde možete kupiti jedinstveni inovativni proizvod, proizvod koji nema sebi sličnog u svetu, po ekskluzivnoj ceni samo za učesnike.