• 5
Događaj
Glavna Novosti Događaji Gardijski Seminar VIP 2S

7. Gardijski seminar „Avant-Garde Guardsmen Workshop” ON LINE"5-6. juna, ja ponovo okupljam svoj napredni gardijski odred vizionara sa najvišim ciljevima i ambicijama, vizionara koji su beskompromisno orijentisani na uspeh, uspeh koji je baziran na najsavremenijim strategijama Kompanije. Ovog puta se sastajemo u savršeno novom online formatu koji objedinjuje istomišljenike nezavisno od rastojanja i granica.
Svaki učesnik koji je ostvario kvalifikaciju za ovaj događaj je dokazao svoje pravo da prvi iskoristi nove mogućnosti koje nudi Kompanija, da dobije neposredni dostup glavnim „zlatnim rezervama“ našeg biznisa — napredne informacije koje se uz ispravnu primenu brzo pretvaraju u novac.

Jedan od glavnih zadataka junskog seminara je intenzivna razrada novih strategijskih inicijativa Kompanije, kao što su Business Pack, Automobilski program, Luxury bonus i Starmaker bonus. Gardijski seminar nije samo usvajanje stvorenog sadržaja, već i zajednička „moždana oluja“ čiji će se rezultati u početku videti u strategijskim rešenjima, a onda i u opipljivoj budućnosti naše Kompanije.

I, naravno, u fokusu pažnje gardista za vreme junskog seminara je glavni događaj 2015. godine – Millenium! U toku našeg susreta ću delimično razotkriti veo tajne u vezi sa tim kakva iznenađenja očekuju delegate slavlja u Vijetnamu, kako bi promotivni talas dobio dodatni impuls da odmah posle gardijskog seminara, učesnici i nosioci najvrednijih i neophodnih informacija, iste prenesu svojim distributerima.
Siguran sam da nema ničeg zanimljivijeg i prestižnijeg, od učešća u ovom uzbudljivom i velikodušnom radu koji daje rezultate. Zbog toga ja, sa nestrpljenjem, iščekujem susret sa onima koji su potvrdili svoje zvanje gardiste, kao i sa onima koji još imaju šansu da ostvare kvalifikaciju i da se priključe ovom elitnom Vision.

Biti gardista, znači raditi i pobeđivati!"

Predsednik Vision International People Group,
Dmitrij Burjak Avant-Garde ONLINE
Avant-Garde ONLINE (Promo)