• 5
Događaj
Glavna Novosti Događaji Breakfast with the President

Breakfast with the President24. OKTOBRA 2015.
GODINE ĆE SE ODRŽATI DOGAĐAJ BREAKFAST WITH THE PRESIDENT U ONLINE FORMATU

Ovakav format će omogućiti okupljanje međunarodnog tima VISION u jednom prostoru, obezbediće se sistem obuke za sve koji to žele u bilo kom kutku sveta.

Ekskluzivnu informaciju o najvažnijim trenucima i objavama Millenium-a 2015 predstaviće učesnici Millenium-a 2015 i top-lideri, pobednici promocije „Mercedes od Predsednika“, prvi vlasnici Luxury Bonus-a od VISION-a.

Učesnici događaja Breakfast with the President će dobiti najaktuelniju informaciju o aktuelnim akcijama i promocijama lično od Predsednika. Saznaće u kojim korporativnim događajima je neophodno učestvovati kako bi se gradio efikasni biznis sa VISION-om.

Jedna od privilegija distributera koji se kvalifikuju na događaje sa učešćem Predsednika je mogućnost da se prođe obuka najvišeg nivoa.

Breakfast with the President če sadržati specijalni deo obuke: učesnici će dobiti gotove instrumente za održavanje efikasnih prezentacija, postpromociju Millenium-a, akcije i programe Kompanije.

Uslov učešća u događaju – aktivnost u septembru ili u oktobru do 17. oktobra zaključno. Za nove distributere, aktivnost u oktobru do 23. oktobra zaključno.

Pažnja! Učesnici događaja će prvi dobiti detaljnu informaciju o novim proizvodima Kompanije.

Breakfast with the President – online škola za aktivne distributere Vision, koja će vam dati neophodnu informaciju, instrumente i motivaciju za uspešan rad!