• 5
Događaj
Glavna Novosti Događaji Otvoreni trening VIP Master Lam Hoang Phong

Otvoreni trening VIP Master Lam Hoang Phong i top-lidera Vijetnama

pogledati liflet

Svima, koji teže ka brzoj zaradi i neverovatnom uspehu!

Neverovatna prilika u istoriji Kompanije je sada svima dostupna!

Samo 5. juna, vi ćete, sa svojim timom istomišljenika, dobiti priliku da budete učesnik jedinstvenog treninga top-lidera Kompanije, Glavnog Savetnika Predsednika, čoveka koji je začetnik uspešnog razvoja Vijetnama, lidera koji je postigao neverovatan uspeh u Kompaniji, stvorio organizaciju od nekoliko desetina hiljada ljudi, koji zna sve o tome kako početi od nule u stvoriti Biznis i zaraditi ogroman novac.

U susret top-lideru kompanije Vision sa VIP Master kvalifikacijom, Predstavniku Kluba Dolarskih Milionera Vision, Predsednikovom Gardisti, Nosiocu Ordena Gardijske slave III stepena, sponzoru organizacije koja broji više hiljada ljudi u Vijetnamu, Lam Hoang Phongu i top-liderima Vision u Vijetnamu!

Otvoreni trening VIP Master Lam Hoang Phong i top-lidera Vijetnama će se prenositi preko socijalnih mreža. Kompanija će obezbediti prevod Treninga na lokalne jezike.

Pozovite potencijalne partnere, prijatelje, vaš tim i sve koji žele da promene svoj život i da postignu najveće uspehe, priznanja i materijalno blago. Pozovite ih da učestvuju u nezaboravnom Treningu!

Priključite se Predesdnikovoj Gardi, iskoristite svoju priliku da budete u okruženju top-lidera Kompanije!

Za sve informacije o Treningu se obratite u Kontakt-centar Vision ili regionalnim DRD menadžerima.