• 5
Događaj
Glavna Novosti Događaji Centar OrgaNice

Centar OrgaNice


U Njižnjem Novgorodu je 4. oktobra otvoren jedinstven Centar OrgaNice!

U ceremoniji Otvaranja su učestvovali Predsednik Kompanije, DMITRIJ BURJAK, Rukovodilac Bloka za razvoj, MARGARITA BURJAK, Direktor za marketing, LIDIJA BURJAK, kao i Glavni savetnici Predesdnika — PAVEL i SVETLANA DUBROV.
Centar OrgaNice — novi format, kancelarija koja će postati vizit-karta , zalog uspeha i simbol neprekidnog razvoja Vision Group. Mi Vam poklanjamo nove standarde rada koji će Vam omogućiti da usavršite svoj biznis, da dobijete još bolje rezultate i da se još više podignete u Matrici Karijernog plana Vision.


  

Tačno u 14 h je počela ceremonija svečanog otvaranja Centra OrgaNice, na koju se sa svih krajeva zemlje okupilo nekoliko stotina godstiju. Gosti su došli iz Moskve (u liderskom vagonu Sapsan), iz Vladimira, Kirova, sa Dalekog Istoka, pa čak i iz Španije. Ceremoniju su otvarali stanovnici ovog grada, Predsednikovi Gardisti, VIP 3S, Natalija i Sergej Tupicini. Oni su govorili o tome kako je biznis u Njižnjem Novgorodu počinjao, sećali su se teških uslova rada i izjavili kako se ponose time što se prvi jedinstveni Centar OrgaNice otvorio upravo u ovom gradu i koliko su zahvalni Predsedniku i njegovoj porodici. Reč su onda preuzeli Glavni savetnici Predsednika, Svetlana i Pavel Dubrov. Oni su pozdravili stanovnike ovog grada i izrazili sigurnost u to da će se biznis razvijati na nov i uspešniji način.

Posebnu pažnju je privukao nastup Predsednika Kompanije, Dmitrija Burjaka. Predsednik je uz aplauz govorio o blistavoj perspektivi Vision, zahvaljujući pojavljivanju novih jedinstvenih kompleksnih programa. Onda su Predsednik, Prva Dama i Lidija Burjak presekli zelenu lentu i svečano otvorili Centar OrgaNice.

Program se nastavio u Sali za konferencije Centra. Reč su imali lideri Kompanije, Natalija Basova i Zinaida Kiseljeva, moskovski sponzori organizacije iz Njižnjeg Novgoroda; Predsednikov Gardista, VIP 3S Njižnjeg Novgoroda, Sergej Zarudajev; top-lideri, Ljubov Garifuljina i Tamara Pšenjikova. Svako od njih je sa prisutnima podelio svoje emocije i utiske samog događaja, zahvalio se Predsedniku i poželeo uspeh liderima Njižnjeg Novgoroda.

Jedan od glavnih delova programa je bio nastup Margarite Burjak. Ona je govorila o radu Fonda MISSIA u Njižnjem Novgorodu i predstavila je pedagoga i vaspitanike dečijeg popravnog doma. Margarira Viktorovna je deci uručila komplekse vitamina i minrala Vision, proizvode koji su sakupljeni u akciji – po jednu bočicu proizvoda Junior Neo od svakog kupljenog superpaka. Oni su se iskreno zahvalili Fondu i Kompaniji i Margariti Viktorovnoj predali drvo od papira u stilu OrgaNice, koje su vaspitanici svojim rukama napravili.

Posle toga, reč je uzeo Predsednik i svojim Gardistima predstavio još jedan instrument Kompanije – dijagnostički aparat za određivanje biološkog uzrasta. Proizvod je predstavio rukovodilac Odeljenja za istraživanje i razvoj laboratorije DEM4, Elmantas Počevičjus. Svaki učesnik je mogao da se testira i da odmah dobije rezultat.

Onda je organizovan grandiozni banket o razgovor među istomišljenicima. Kulminacija večeri je bilo svečano iznošenje torte OrgaNice. Već 5. oktobra su bile prve kupovine sa dostavom na adresu Centra OrgaNice.

Slavlje se nije završilo otvaranjem Centra OrgaNice. Uveče, tog istog dana, u „Grand-hotelu Oka business“, Svetlana i Pavel Dubrovi, održali trening za aktivne distributere septembra, u kom je učestvovalo više od 250 ljudi. U okviru treninga su nastupali učesnici putovanja Vision Voyage Maroko, koji su učesnicima preneli svoje emocije i nezaboravne utiske sa ovog neverovatnog putovanja.

Neočekivano i veoma prijatno iznenađenje na kraju događaja je bilo pojavljivanje Predsednika sa porodicom. Margarita Viktorovna je Svetlani i Pavlu Dubrov poklonila parfem Maroc №14. A Predsednik im je svečano uručio Ordenje Gardijske Slave III stepena, pod brojevima №1 i № 3, koji su napravljeni specijalno po narudžbini u Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca grada Stokholma od srebra i emajla. Okupljeni nisu mogli da zadrže emocije, a neki su i suze pustili. Još više iskrenih emocija je izazvalo uručivanje kvalifikacionih značaka dvama novim distributerima u VIP kvalifikaciji. Ovaj događaj je još jednom dokazao koliko je važno biti lično na događajima. Samo tamo vi možete da dobijete jedinstvena znanja od Prvih ljudi Kompanije, emocije i ogromnu motivaciju za budućnost!