• 5
Događaj
Glavna Novosti Događaji Vision Summit 2017

Vision Summit 201719-20. avgusta u Crocus City Hall-u je održan glavni biznis događaj godine – Vision Summit. Od ovakvog događaja uvek očekujemo važne novosti i objave koje su važne za razvoj našeg biznisa, a ovaj događaj je u pravom smislu reči bio od istorijskog značaja za Vision.
 
Nastup Predsednika Kompanije Vision International People Group, ispunjen informacijama o novim, visokotehnološkim i naprednim tendencijama na tržištu svetske ekonomije, koji postaju dostupni za distributere Vision već danas, izazvao je neverovatni entuzijazam i očvrsnuo našu veru u to da je izbor Vision-a najispravniji izbor koji smo mogli da učinimo.

Dmitrij Burjak nas je iznenadio vešću da partnerstvo sa kompanijom Cryptaur svakom distributeru Vision daje jedinstvene mogućnosti da bude učesnik ekonomije novog tipa i da jednostavno uplovi u svetsko kriptodruštvo. Vizionari dobijaju mogućnost da učestvuju u Pre-ICO Cryptaur, da dobiju ogromne prednosti prilikom ulaska i da iskoriste sve druge mogućnosti platforme za uvećanje prihoda i nekoliko stotina puta.

Sa entuzijazmom je prihvaćena vest o tome da, zahvaljujući alijansi sa kompanijom Freedom International Group mi suštinski širimo naše mogućnosti za brz rast. Sinergija objedinjenih resursa, tehnologija, instrumenata, znanja i iskustva višekratno uvećava potencijal Kompanije, a time i svakog distributera. Prva potvrda toga je novi instrument za vođenje biznisa i obuke, Sessia, virtuozno predstavljen od strane Predsednika kompanije Freedom International Group, Nareka Sirakanjana.

Dva dana se sa scene mogla osetiti energija učesnika projekta koji danas imaju velike prihode, učesnika Vision Maratona za mlade, auto trke na Bajkalu i, naravno, učesnika VisionFit-a- Učesnici i voditelji poslednjeg su „zapalili“ salu svojim plesnim flešmobom u kom je neočekivano učestvovao i sam Dmitrij Burjak!

Vision Summit je bio neverovatno velikodušan kada su pokloni, priznanja i bonusi u pitanju. U automobilski program su ušli i novi učesnici dobivši na bini dobili logoe Vision, koje će ubrzo nalepiti na svoje nove automobile. Više od 200 lidera se popelo na binu, kako bi dobili priznanja za potvrdu svojih visokih kvalifikacija i ostvarenje narednih koraka po karijernoj lestvici Vision. Njima u čast su otvorene flaše šampanjca i vatromet je zablistao.

Desetoro lidera su dobili Summit Bonus u visini od 5000 evra. Sedmoro top-lidera je od Kompanije dobilo luksuznu nagradu u visini od 50 000 evra – Luxury Bonus. Kako i uvek, geografija pobednika se širi, među srećnicima su se našli lideri Rusije, Vijetnama, Turkmenistana, Letonije, Bugarske i Uzbekistana!

Nominovanim i pobednicima su u svečanoj atmosferi uručene medalje i statuete Galaktike u nominacijama „Najbolji početak biznisa“, „Najbolji tvorac zvezda“ i „Najbolji tempo rasta biznisa“.

Objavljena i je i zemlja Vision Voyage 2018 – egzotično indonežansko ostrvo Bali koje na jesen očekuje distributere Vision-a. Kvalifikacija na luksuzan odmor Vision počinje u septembru 2017!

Od srca čestitamo svima koji su prisustvovali na ovom istorijskom događaju! Želimo vam uspešan razvoj biznisa i očekujemo 2-3. decembra na VIP Forumu u Moskvi! Zima će postati vrela!