• 5
Događaj
Glavna Novosti Događaji VISION VOYAGE 2018

Vision Voyage 20181. septembra 2017. počinje kvalifikacija za Vision Voyage 2018.

Godine 2018. učesnike VISION VOYAGE očekuje neverovatno putovanje na jedno od najromantičnijih ostrva Malajskog arhipelaga – Bali.

Ostrvo nazivaju i „biserom Indonezije“. Na ostrvu treba da iskoristite svaki trenutak kako biste uronili u čarobnu atmosferu ovog nezaboravnog mesta, kako biste svim svojim bićem osetili ostrvski život, vazduh napunjen opojnim mirisima, da se raznežite na sunčanim plažama, da osluškujete šapat toplih okeanskih talasa.

Putnici koji će prvi put doputovati na Bali čeka odmor bogat sadržajem. Ljubitelji egzotične kuhinje mogu da posete udobne restorančiće i kafiće i da probaju tradicionalna jela. Nacionalna kuhinja je poznata po mnoštvu začina, morskih plodova i svežeg voća i povrća.

A ljubitelje kafe ovde očekuje pravo iznenađenje: u lokalnim kafeterijama se nudi elitna kafa, kopi luwak, najskuplja kafa na svetu sa originalnim izbalansiranim ukusom sa finom gorčinom i blagim ukusom orašastog voća i meda.

Bali neće razočarati ni one koji su došli za ekstremne doživljaje. Ovo je raj za one koji voli surfing i dajving. Na Baliju je mnoštvo škola za ove sportove, a najpopularnije se nalaze na kultnom mestu – odmaralištu Kuta. Svake godine ovamo dolazi mnoštvo ljubitelja spomenutih sportova kako bi isprobali snagu i pokazali svoja umeća.

Ostrvo Bali je satkano od kontrasta: sa jedne strane je blaga tropska klima, plaže sa crnim vulkanskim peskom, opuštanje na obali Indijskog okeana, udobni hoteli i bungalovi, smešteni u zelenilu dolina i vulkana, drevni hramovi… Sa druge strane, tu je aktivan noćni život, vesele zabave, romantične svadbene ceremonije, jednom rečju, odmor na Baliju odgovara svakom putniku.

I ukoliko ste poklonici komfornog ostrvskog odmora, bolje mesto od Balija nećete naći. Potrebno je mnogo truda uložiti kako bi se postiglo što više i vaša mašta se može pretvoriti u realnost. VISION VOYAGE 2018 – veličanstveni cilj radi kog vredi raditi na sebi i razvijati se! 

 • Uslovi kvalifikacije:
  Открыть или Закрыть

  Kvalifikacioni period: septembar 2017 – maj 2018.

  Neophodno je da u periodu od septembra 2017. do maja 2018.

  • budete najmanje u VIP kvalifikaciji;
  • u minimum sedam od devet meseci budete najmanje u VIP 1S kvalifikaciji;
  • u minimum dva meseca od sedam budete najmanje u VIP 2S kvalifikaciji,
  • obezbediti ukupan porast GV6 za navedeni period (u poređenju sa iznosom GV6 za period septembar 2016 – maj 2017) najmanje 25 000 CV;
  • obezbediti ukupan porast BV za navedeni period (u poređenju sa iznosom BV za period septembar 2016 – maj 2017) najmanje 15 000 CV;
  • imati zbirni promet GV6 za navedeni period najmanje 60 000 CV.

  Za distributere koji su ispunili uslove

  • imati minimum VIP kvalifikaciju;
  • u periodu od sedam meseci imati minimum VIP 1S kvalifikaciju i pozitivan rast GV6 i BV, ali nisu ispunili ostale uslove u vezi sa kvalifikacijom (uslov VIP 2S, uslov po prometu ili uslove po rastu GV6 ili BV), imaju mogućnost prenosa rasta GV6 i BV na račun kvalifikacije za sledeće putovanje, i to, polovina (50%) rasta GV6 i BV će se uzeti u obzir za obračun kvalifikacije za sledeći Vision Voyage.

  Specijalni uslovi za nove konsultante u periodu septembar 2017 – april 2018.

  Neophodno je da u mesecu učlanjenja do maja 2018.

  • budete najmanje u kvalifikaciji Stariji konsultant od meseca u kom ste se učlanili do maja 2018;
  • najmanje od trećeg meseca posle potpisivanja da budete minimum u VIP kvalifikaciji;
  • u dva meseca da najmanje budete u VIP 2S kvalifikaciji;
  • imate ukupno GV6 od meseca učlanjenja do maja 2018. minimum 60 000 CV;
  • imate ukupno BV od meseca učlanjenja do maja 2018. minimum 15 000 CV

  Za nove distributere u periodu od septembra 2017. do aprila 2018, koji su ispunili uslove da

  • Budete najmanje u kvalifikaciji Stariji konsultant od meseca u kom ste se učlanili do maja 2018;
  • najmanje od trećeg meseca posle potpisivanja da budete minimum u VIP kvalifikaciji (ali ne manje od 2 meseca u toku kvalifikacionog perioda);
  • u dva meseca ne biti niže od VIP 1S kvalifikacije, ali nisu ispunili ostale uslove u vezi sa kvalifikacijom (uslov VIP 2S, uslov po prometu ili uslove po rastu BV), imaju mogućnost prenosa rasta GV6 i BV na račun kvalifikacije za sledeće putovanje, i to, polovina (50%) rasta GV6 i BV će se uzeti u obzir za obračun kvalifikacije za sledeći Vision Voyage.

  VISION VOYAGE BALI – JEDINSTVO U RAZNOLIKOSTI!