O ZEMLJI

  Godine 2015. Vision Voyage će se održavati u zemlji koja svake godine postaje sve bliža Kompaniji, ali ne prestaje da bude zagonetna. U zemlji koja je, bez obzira na složenu istoriju, mogla da očuva očaravajuću tradiciju i originalnost kulture. U zemlji u kojoj žive neverovatni ljudi, dobri, mudri, jaki, vredni. Ljudi koji ne prestaju da zadivljuju i nadahnjuju.

  О VISION VOYAGE

  Putovanja Vision Voyage – neodvojiv deo stila Vision. Putovanja daruju osećaj slobode, mogućnost neverovatnih otkrića i nezaboravna iskustva. Upravo zbog toga, mnoge godine za vreme kojih se sprovodi Vision Voyage –ova putovanja se smatraju legendarnim, a učešće u njima čast.

  Putovati sa Predsednikom kompanije Vision
  Putovati u društvu uspešnih ljudi
  Putovati, približavati se kulturi
  Putovati po raznim zemljama sveta
  Detaljnje

  GALAKTIKA 2015

  Ne zna svako da nagrada Galaktika ima svoju neverovatnu istoriju, a statueta Galaktika čuva mali komad Vasione! Istorija nagrade je bila izrečena u jednom od Obraćanja Predsednika Kompanije, Dmitrija Burjaka.

  Detaljnje

  Uslovi kvalifikacije

  Jedinstvena priroda, drevna tradicija i savremena kultura, raskošan hotel koje je lično Predsednik specijalno odabrao za učesnike Vision Voyage. Odabrao je sve najbolje što su mogli da stvore priroda i čovek.

  Kvalifikacioni period: septembar 2014 — maj 2015.

  Informacija za učesnike

  Oktobar 2015. godine

  Mesto održavanja: Vijetnam, Da Nang 

  Servis

  Slike za računar


  Slike za mobilni telefon