Sada su svih 6 kompleksa vitamina za decu u jednom setu


Dečja linija Junior Hit, kompleksi vitamina i minerala vam se predstavljaju u novom ruhu! Sada još veselijem i živahnijem! Izgled nov, a korist stara.


Premijera —1. septembra. Svaki roditelj želi da mu dete bude zdravo, pametno i jako. Da ima dobar imunitet, jake kosti, bistar um i dobro raspoloženje.

Brinuti o aktivnom detetu i obezbediti organizam u razvoju svim neophodnim elementima za pravilan razvoj je veoma složeno, ali moguće! Kompleksi vitamina i minerala, Junior Hit, stvoreni su za zdrav rast, pravilan intelektualan i fizički razvoj, ali i za dobro raspoloženje vašeg mališana. Šest kompleksa obuhvataju razne aspekte zdravlja deteta. Objedinjeni su jednim ciljem — dati mu sve što je neophodno u cilju zaštite organizma, jačanja imuniteta, poboljšanja pamćenja, sna i opšteg stanja organizma. Ovi dijetetski dodaci ishrani nisu samo korisni za zdravlje, nego su i veoma ukusni — sa ukusom čokolade, maline, karamele, pomorandže i jagode. Oni će se svideti svakom detetu! A da ne bude samo ukusno i korisno, već zanimljivo i veselo, svaki kompleks predstavlja određenu životinju — simbol koji pokazuje njegove glavne osobine.

Set Junior Hit — vesela i ukusna korist za organizam! Junior Hit — za zdrav rast vašeg mališana!